epolitik.dk
Forside Politik Demokrati Historie

Hvorfor Er Politik Vigtigt?

25. January 2021
Billede Credits: Pixabay

Politik er ikke noget, der interesserer alle mennesker. Det ændrer bare ikke på, at politik er vigtigt. Hvorfor er politik vigtigt? Politik er vigtigt, fordi det påvirker stort set alle facetter af livet hos den enkelte.

Den førte politik i et land påvirker direkte dine muligheder i livet, uanset om det gælder uddannelse, sundhed, indtjening eller dine frihedsrettigheder. Se mere om hvorfor politik er vigtigt herunder, hvor du får en række praktiske eksempler på, hvorfor politik er vigtigt.

Derfor er politik vigtigt

Et lands politik er afgørende for, hvor meget du for eksempel skal betale i skat, hvor stor en sikkerhed du har og ikke mindst hvor høj en minimums levestandard du kan forvente at have gennem livet.

Her får du en række eksempler på, hvordan politik påvirker dit liv på helt konkrete områder:

Skal man samle det i et, så er politik vigtigt, fordi det afgør, hvordan samfundets penge bruges - og hvor meget du skal betales til fælleskassen.

Hvad er csr?
11. March 2021

Hvad er csr?

Politik CSR er en forkortelse og står for Coperate Social Responsibility.Det er en strategi mange virksomheder gør brug af for at vise, at de går ind for socialt ansvar. Det vil sige, at virksomheder, som blandt andet handl…
hvorfor arbejde med csr? - Derfor er csr vigtigt!
23. February 2021

hvorfor arbejde med csr? - Derfor er csr vigtigt!

Politik CSR er nok kommet for at blive og det bliver implementeret i stor stil på arbejdspladser, men hvorfor er det lige at vi skal arbejde med csr?  Læs med her hvor du får svaret! hvorfor arbejde med csr? - Det er vigt…